понеділок, 31 січня 2011 р.

asdfasdf

Beslutet att sluta röka måste komma från en plats djupt inom sig själv. Det kan inte tillverkas eller målar upp som svar på förväntningarna av nära och kära som bryr sig om din hälsa. Detta är den svåra delen. Man kan inte sluta röka för att du gillar att behaga och det kommer att göra andra glada.

Detta är en nästan garanterat recept för frustration, besvikelse och misslyckande.
Jag säger nästan för ingenting är absolut. Den franska myntade en fras: med att äta kommer aptiten. Några enstaka how to stop smoke försök att sluta av hänsyn till andra kan bara producera en dold önskan att göra det själv men det fungerar bättre när beslutet tas och det kommer från dig.

Detta ger ett problem. Du kan inte sluta förrän du verkligen vill. Om fler människor insåg att du inte kan göra någon göra vad du vill att de bara för att det är bra för dem kan det finnas en avsevärd minskning av onödiga spänningar.

Här är hur en berömd östra lärare i meditation föreslog en elev som hade kedjan rökt i 30 år bör ge upp. Första han rådde honom att släppa den känsla av misslyckande som envisa honom när han upprepade gånger försökt och misslyckats med att sluta röka. Inte bara det, rådde han honom att ge upp en önskan att sluta röka.

Psykologer skulle erkänna de omvänd psykologi han använde. Vad han föreslog är att denna student fortsätter att röka, men att göra det meditativt. Detta betyder att han var tvungen att bromsa varje del av handlingen att röka ner till en punkt där han kunde "kärleksfullt" närvara på varje detalj i lagen. Han ville mannen för att se. Han ville inte säga "Jag vill att du kärleksfullt sköta handlingen att röka eftersom det är dåligt för dig och du måste sluta. Just nu".

Vad han gjorde var att ta bort alla påtryckningar att sluta. I dess ställe han ville enkel uppmärksamhet. Handlingen att quit smoke now röka behövde avtog till takten av bön och sedan helt enkelt observerats. Hans avskedsord till studenten var att han antingen skulle älska den praxis eller han kan besluta att släppa röka helt och hållet.

Den östra andliga tradition lägger mindre vikt vid "shoulds" att hävda att om sant ser händer så kommer rätt åtgärder. Tja det finns inget pris för gissa vad studenten hamnade gör: han gav upp. Och det var lätt för när han uppmärksammas, när han såg verkligen kunde han plötsligt se, och när han såg att det var uppenbart. Det fanns ingenting att älska i praktiken.

Jag använde denna metod på min underbara lilla dotter som jag desperat ville sluta röka. Jag visste att det var dåligt för henne, kände hon att hon visste att det var dåligt för henne men hon kunde inte ge upp. Jag följde i stort sett samma steg berätta för henne-utan press - bara att uppmärksamma, att verkligen titta på handlingen att röka och om hon fortfarande ville röka, ja, det måste vara okej med mig. Det var hennes beslut trots allt.

Jag har inte skjuta det och det tog ett par veckor. Hon var tonåring och hon tänkte inte rusa iväg och göra som mamma säger omedelbart. Vid en viss punkt hon inte så mycket sluta. Effekten av att uppmärksamma lönat sig, förlorade hon helt enkelt intresset. Detta var en mycket positiv upplevelse för henne eftersom, till skillnad från traditionella försök att sluta röka, kände hon inte själv kämpar mot en fiende.

Genom den enkla handlingen att se hela missbruk förlorat sin laddning. Det hade helt enkelt inte tag längre. Det får dig att tänka på hur mycket makt vi omedvetet ge till det som vi motsätter oss. Hon gick bort från de erfarenheter som känslan av att rökning inte hade makt över henne och inte heller någon annan potentiellt beroendeframkallande ämnen.

Nu, för vissa kan detta verka alltför lätt att vara effektiva eller för informella en metod. För de rökare finns mer traditionella metoder för att ge upp tobak. Alla framgångsrika försök att sluta röka drop smoke måste börja med en äkta beslut och önskan att agera på den.

Den lyckliga sak vid den här tiden är att så många aspekter av samhället hejar på dig som du försöker att ta itu med dina demoner. En enkel sökning på nätet ger flera spel planer för att sluta.

Liksom alla ämnen missbruk ett stödjande nätverk är viktigt. Statistiken visar att försök att sluta är dubbelt så framgångsrika när de vidtas i en stödjande miljö. Om du planerar att sluta röka how to stop smoke på traditionellt sätt se till att du ber om hjälp och dra nytta av den fria nätverk telefonsupport som finns i minst 30 stater. stop smokking

Немає коментарів:

Дописати коментар